White women from Pretoria West
Door: Heurkje
Blijf op de hoogte en volg Leen
18 Februari 2007 | Zuid-Afrika, Pretoria
Ik heb weer 2 wachten achter de rug en ik heb iets mafs vastgesteld: racisme heeft niets met kleur te maken! Hihi we kunnen wel stellen dat ik (en alle witte collega's) mij racistisch gedraag tegen mensen van dezelfde kleur!!! Hihi ze worden "White people from Pretoria West" genoemd. Ge kunt het u niet voorstelllen!! Er komen sowieso weinig blanke patiënten in Kalafong, de enige zijn de white people from PTA West... Hun gemiddelde BMI is 35 (voor de leken: ze zijn moddervet). Ze liegen allemaal over hun zwangerschpasduur en willen zodoende te vroeg geinduceerd worden en ze willen allemaal een sectio. Ze puffen, blazen, klagen en zagen, ... kortom als er één in de verloskamer is hebt ge miserie!!!!! Pfff eigenlijk is het weer een bewijs van de vroeger geopperde stelling over het verschil in pijngrens tussen wit en zwart. Wat er dus duidelijk wel is!! Misschien heeft het toch nog te maken met het "gevolg" dat er altijd bij is... verschrikkelijk! 1 White PTA woman en er zit 6 man in de gang naar u te staren en elke keer je langskomt bespringen ze u... Want ja de bomma, de schoonmoeder, de alkoholieker man, de laatkomer broertjes, den hond, ... noem het en ze zijn er allemaal bij! Dit in contrast met de zwarten die alleen komen, alleen bevallen, alleen ziek zijn en als het moet alleen treuren. Soit het is een echt begrip onder de assistenten hier! En voor mijn zwarte collega's is het grappig dat wij, de witten, er zo over spreken, maar ja wij kunnen over hen roddelen, zij kunnen dat niet doen want dat zou dan weer racistisch zijn! hihi ingewikkeld! Alleszinds als je een wit gezicht ziet op je wacht dan weet je dat er trouble is... Ze komen dan ook voor andere pathologie... hihi soms moet je gewoon zeggen "she's white" en dan weet iedereen dat ze wel zo ziek niet zal zijn... inclusief Prof Pattinson! Mar ja ze willen toch niet opgenomen worden tussen al die zwarten... want ze voelen zich beter en ze denken dat ze gepest worden door de sisters! Amai ze zouden eens moeten zien hoe de sisters soms roepen en tieren op mensen van hun eigen kleur! Dat durven ze niet tegen een white PTA West!
Wel nog even benadrukken dat de subpopulatie witten die naar Kalafong komt niet echt een doorsnee uit de maatschappij is. Het zijn de enige witten die naar een publiek hospitaal komen en dus geen ziekteverzekering hebben met alle sociale background erbij!!
Ziezo de groetjes!!!
19 Februari 2007 - 10:23
Buggy:
Binnen enkele dagen zijn de white people from Rockhill en omstreken daar... we zullen zien dat we onzen BMI nog wat naar beneden krijgen tegen dan... dan is er toch enig verschil merkbaar tussen the white people...de boma en den hond zullen we ook thuis laten!