2 april 2007
Door: Heurkje
Blijf op de hoogte en volg Leen
02 April 2007 | Zuid-Afrika, Wonderboom South
Yep het is gebeurd... ik ben 29 jaar oud! Allerlei mopjes over tram 3 beginnen nu van toepassing te zijn... helaas pindakaas! Maar kom we moeten het bekijken zoals de wens van mijn buurman, Mr Ndukula: Don't grow old, just mature! Gewoon voor historische redenen een overzicht van een verjaardag in Zuid-afrika: ik was vandaag postcall... de hele zondag was er niks te doen geweest maar vanaf 19h tot in de morgen heb ik 6 sectio's gedaan (leken weten nu onderhand ook al wel wat dat is). Dus toch een paar mensjes op de wereld geholpen met dezelfde verjaardag. Eéntje is wel wat in mijn hoofd blijven hangen, moeder 41jr, sectio voor stuit, een mongoolje. Ik zag het direkt dat er iets niet klopte aan dat babietje haar gezicht, wat had ik niet direkt door, maar de pediatrician had hetzelfde gevoel. Sneu...
Om 12u s'nachts hebben de sisters voor mij "Happy birthday" gezongen! Haha grappig, dat had ik niet verwacht. De chocolates waren dan ook verdiend! Ik met mijn intern Slee en student Ria hadden eerder op de dag al spons-cake gegeten om in de sfeer te komen!! Wel Leuk.
Eigenlijk heb ik het meeste van de dag slapend doorgebracht... postcall zijnde. Maar vanavond zijn we met de belgen wel te goei gaan eten in "Taste". Njammie na een glaasje JC Le Roux kan ik nu officiel aankondigen dat ik een oester heb geproefd... allez citroen eigenlijk! Soit Het was een leuke dag!
03 April 2007 - 11:16
Freddie:
een happy birthday leen vanuit verlos Lueven !! -
04 April 2007 - 12:08
Buggy:
Nen hele baaie birthday...
Zwaar aanpassingsproblemen gehad...ik stap nog altijd veel te vinnig de straat over. Onze foto's zijn mooi, we sturen je zo gauw mogelijk de dubbels! Nog eens bedankt voor de goede zorgen he.
En Geert, operatie aan de knie. -
12 April 2007 - 13:24
Smithy:
't is zo stil op de site... Nog op reis met de vrouwen?